© Openstreetmap contributors

Hvem vi er og hva vi gjør

Sandwich Brothers og Sorbet Sisters en sosial entreprenør-bedrift som «sandwicher» nye nordmenn inn i arbeidslivet. Vi produserer og selger økologisk sandwich-og pinneis til private og bedrifter, og bygger kompetanse for våre ansatte ved å tilby arbeidspraksis, språktrening og nettverk, samt fungerer som et springbrett inn i norsk næringsliv. Våre ansatte har bakgrunn fra Syria, Somalia, Irak, Eritrea, Afghanistan og Etiopia, men alle jobber mot et felles mål: Et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv.

Det er rett og slett integrering som smaker godt!

Team

 • Rasheed

  Rasheed

  HR assistent

  Rasheed jobber med salg og HR hos oss. Han støtter alle våre brødre og søstre igjennom programmet vårt og driver med opplæring og oppfølging. Han var en av de første som var med i programmet vårt, tilbake i 2017 og er den kuleste Kurderen nord for Syria.

 • Hedda

  Hedda

  Produksjonssjef

  Hedda er ansvarlig for all vår produksjon, og er en ekspert på alt som er søtt. Hun er utdannet konditor og har jobbet på flere kjente bakerier i Oslo. Hun elsker å sove ute i naturen. Sjekk ut @pastryfeaver for hennes digge kaker!

 • Monika

  Monika

  HR-ansvarlig

  Monika er HR-ansvarlig, og jobber blant annet med rekruttering mens hun sørger for at de ansatte har det bra på jobb. Hun har bakgrunn både innen økonomi, kultur og samfunnskunnskap og studerer nå en master i Sosiologi. Og er yogalærer!

 • Live

  Live

  Operations Manager

  Live jobber med sosiale medier, salg og bedriftsutvikling hos oss. Hun har studert internasjonal business, drevet flere kafeer i London og jobbet med innholdsutvikling for Norges største vegetarmatprofil.

 • Christoffer

  Christoffer

  Konseptutvikler

  Christoffer tok initiativet til Sandwich Brothers i sommerferien 2016, og jobber med utvikling av konseptet, skalering og med kommersielle partnerskap. Han har studert internasjonale studier ved Universitetet i Oslo og jobber også for Leger Uten Grenser.

Samarbeidspartnere