© Openstreetmap contributors

Hvem vi er og hva vi gjør

Sandwich Brothers en sosial entreprenør-bedrift som «sandwicher» nye nordmenn inn i arbeidslivet. Vi produserer og selger økologisk sandwich-is til private arrangementer og bedrifter, og bygger kompetanse for våre ansatte ved å tilby arbeidspraksis, språktrening og nettverk, samt fungerer som et springbrett inn i norsk næringsliv. Våre ansatte har bakgrunn fra Syria, Somalia, Irak, Eritrea, Afghanistan og Etiopia, men alle jobber mot et felles måt: Et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv.

Det er rett og slett integrering som smaker godt!

Team

 • Milla

  Milla

  Marketing Manager

  Milla jobber med markedsføring, sosiale medier og kreativt innhold. Hun tar en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania. Tidligere har hun jobbet som kokk og holdt kurs i matlaging.
 • Mali

  Mali

  Operations Manager

  Mali jobber med bedriftsutvikling, salg og rekruttering. Hun har tidligere studert internasjonal bedrift og markedsføring ved University of Chester i England.
 • Christoffer

  Christoffer

  Konseptutvikler

  Christoffer tok initiativet til Sandwich Brothers i sommerferien 2016, og jobber med utvikling av konseptet, skalering og med kommersielle partnerskap. Han har studert internasjonale studier ved Universitetet i Oslo og jobber også for Leger Uten Grenser.

Samarbeidspartnere